2011年6月2日 星期四

de beste keuze octrooi LED T Bar Lamp voor school, kantoor ...en openbaar gebouw



LED-verlichting is de beste keuze voor school, kantoor en Openbaar gebouw

Hier zijn de redenen:

1. De lamp van LED kan levensduur tot vijftigduizend uur, maar gebruikt alleen 6.8W. Het kan het equivalent energiebesparende lampen van 21W of 100W gloeilamp verlichting, en de algemene 20W, 4 stuks tl-buis verlichting. Het gaat niet zoals tl-buizen en spaarlampen, die vrij is van kwikverontreiniging, vermindering van kooldioxide-uitstoot als de beste groene bescherming van het milieu product. (E27 10W LED-lampen kunnen ook gebruikt worden om de verlichting te verbeteren.)

2. De lamp is niet met behulp van de transformator, condensator en starter. Het kan worden vervangen door een verscheidenheid van formaten, zoals T10/T9/T8/T5, 60cm (twee voeten), 120cm (vier voet) lengte.

3. De ingangsspanning is 100 ~ 240VAC volle spanning, kan de voorraden te beperken, dat is een hoge economische efficiëntie. Het onderhoud is eenvoudig, snel en makkelijk, zet alleen E27 LED lamp in de houder. 


4. Aanzienlijk te verminderen het stroomverbruik en de lichtdoorlaatbaarheid die hoge temperatuur bewerkstelligen van een kabel kan veroorzaken. Het verlengt de levensduur van gebouwen.
Hoe minder licht de vraag, hoe de minder gereduceerd door elektrische vuur. Geen gebruik van glas vermindert persoonlijk letsel, terwijl de aardbeving gebeurde. Het is het beste beveiliging verlichting voor thuis en op kantoor. 

5. Het vermindert de stand-by vermogen dat nodig is voor het aandrijven van de verlichting laadvermogen eisen, en vermindert de vraag van de brandstof opslagruimte die in geval van nood opwekken van energie.

6. LED is een koude lichtbron die kan worden verlaagd kamertemperatuur. In de zomer kan verminderen de uitgaven voor de dual-energie elektriciteit grondstof. LED-lampen bevatten ballast, licht is geen knipperende die geen schadelijke menselijke ogen. Het is de beste keuze voor de school / kantoor.
7. Het voldoet aan bedrijven, stad en persoonlijke "ecologische voetafdruk" vraag wat de beste ideale verlichting voor milieu-eisen.
8. De lamphouder basis is om aan de vraag van de helderheid of speciale eisen. De lamp paneel kan worden geïnstalleerd 2, 4, 6 stuks of meer van E27.
G-O Co.
11F-1 No.68 Hankou Rd., Sec. 4
Taichung 401, Taiwan
http://www.go-co.biz
  email. goco38@gmail.com
skype: ouyang0620

沒有留言:

張貼留言